Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Tsjaad

Onroerend goed te koop in Tsjaad

Tsjaad is een Centraal-Afrikaanse staat die grenst aan het noorden met Libië, ten oosten met Sudan, ten zuidwesten met Kameroen en Nigeria, ten westen met Niger en ten zuiden met de Centraal-Afrikaanse Republiek.

De hoofdstad is N'Djamena.

De onroerendgoedmarkt in Tsjaad worstelt zich te ontwikkelen, aangezien Tsjaad een van de drie armste landen ter wereld is en wordt gekenmerkt door politieke en economische instabiliteit.

De eigendommen te koop in Tsjaad zijn niet erg talrijk, noch van goede kwaliteit omdat je te maken hebt met een geografisch afgelegen, vuile en met beperkte infrastructuur. Niettemin kunnen deze uitdagingen een gelegenheid bieden voor het aanbieden van betaalbare onroerend goed te koop en financiering van onroerend goed te koop tegen betaalbare prijzen, gezien de wanhopige behoeften van het land.

Voordat u besluit een onroerend goed te kopen in Tsjaad, moet u weten dat, zoals in veel Afrikaanse landen, de staat alle particuliere en openbare grond bezit, dit betekent dat al het land dat als vrij of onbezet wordt beschouwd eigendom is van de staat.

De eerste stad waar een te koop aangeboden woning te koop is, is de hoofdstad N'Djamena, het grootste stedelijke centrum van het land, met zijn politieke en administratieve hart. Er zijn twee gebieden waar vastgoed te koop is in de hoofdstad Tsjaad: het administratieve gebied dat ook het meest verwesterde is en het oude gedeelte waar historische gebouwen zijn geconcentreerd.

Een andere interessante stad waar u een onroerend goed te koop in Tsjaad kunt kopen, is de stad Gaoui op slechts 10 kilometer van N'Djamena. Gaoui is de hoofdstad van de traditionele cultuur Sao, een verdwenen beschaving die het hele gebied van Tsjaad had bevolkt.

De op één na grootste stad in Tsjaad is Sarh, en het is een zeer interessante plaats als u van plan bent om te verhuizen en onroerend goed te koop te kopen in Tsjaad.

  •  
    Verhuizen naar Tsjaad. Expat en woon in Tsjaad

        Nu kennen onze lezers ons goed. We zijn altijd op zoek naar een land op maat voor u, zodat iedereen zijn dimensie kan herwinnen en dit op de meest handige manier kan doen. Zelfs vandaag, ondanks de hitte die we voelden, hebben we besloten om je een echt geldig alternatief te geven, dat de ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB